Ons chalet nummer rouge 78 staat op het Nederlandse gedeelte van de camping op 2 minuten lopen van de Middellandse zee vandaan. Het strand is prachtig breed en langzaam aflopend.

Niet gevaarlijk voor kleine kinderen. Het luxe chalet is voorzien van 2 slaapkamers (1.60 bij 2.00 meter)en 1 slaapkamer met één 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (geen stapelbed).Douche en een apart toilet. We hebben een wasmachine en een nieuwe airco sinds 2021. Er zijn horren aanwezig in de slaapkamers. Er is een tv aanwezig met Nederlandse zenders en radio. (Canal Digital)

We hebben een goed gevulde keuken met een koel/vrieskast, gewoon koffiezetapparaat, waterkoker, gas oven, staafmixer,magnetron, citruspers, gewone mixer en zelfs de knoflookpers is aanwezig. We hebben 4 fietsen om een broodje of pizza op te halen bij de bakker op de camping. Voor ons chalet staat een partytent en diverse soorten tuin meubulair met kussens om op te zitten/liggen. Een handige strandkar om de stoelen mee te nemen. Een buitendouche om de zanderige voeten af te spoelen. Een gas BBQ en een Princess bakplaat zijn aanwezig om lekker buiten te eten. Wifi is tegen betaling aanwezig maar wel erg prijzig.Naast ons chalet is er plaats voor 1 auto. In het hoogseizoen staat de party tent op ons terras.