Chalet Zuid Frankrijk
Cap D'Agde
De camping

De camping is verdeeld in een Frans gedeelte en een Nederlands gedeelte. Op het Nederlandse gedeelte woont een Nederlands echtpaar, dat de campingorganisatie in goede banen leidt. 

 
 
De camping ligt direct aan de Middellandse Zee en vanaf ons chalet is het één minuut lopen naar het azuurblauwe water en het mooie zaandstrand e.d. 
 
Aan het strand is een restaurant en een soort snackbar waar u overdag alles kunt krijgen en in de avond uren heerlijk kunt eten. De camping is voorzien van een subtropisch zwembad met glijbanen. In het hoogseizoen is er bij het zwembad een badmeester aanwezig en de toegang is gratis voor campinggasten. Wel dient u eenmalig een polsbandje te kopen bij de receptie.
 
Voor de kinderen is er een binnen en buiten disco. De buitendisco is omstreeks 22.00 uur afgelopen en dan gaat de binnen disco open. In het hoogseizoen loopt er beveiliging rond en er hangen camera's op de camping. 
 
De camping is voorzien van een kleine supermarkt, pinautomaat, fietsverhuur, tennisbanen, kapper, een kiosk waar u de Nederlandse krant kunt kopen en een heerlijke bakker. Tevens is er naast de tennisbaan een pizza restaurant alwaar u kunt eten of u pizza kunt ophalen of een ijsje kunt kopen.  
 
Ook is er een wasserette aanwezig op de camping en er is een computer speelhal voor de kinderen. 
 
In de directe omgeving van de camping zijn in de plaats Agde genoeg winkels gevestigd waar u kan winkelen en u dagelijkse boodschappen kan kopen. 
De Hyper U ( zeer grote supermarkt) ligt op 5 auto minuten van de camping vandaan. Bij de Hyper U zijn er in het winkelcentrum verschilldende soorten winkels waaronder kledingwinkels, kapper en een pinautomaat.
Iets verder dan de Hyper U is er een Lidl supermarkt en een Intermarche supermarkt.

Welkom
Het chalet
Het zwembad
De camping
Het strand
Leuke uitstapjes
Het weer
Vervoer
Wat is er nog vrij in 2022
Prijzen
Contact